top of page
1604616713812.jpg
117815770_2657301927879340_8264060470507
IMG_1524_edited.jpg
116246363_2643167549292778_4296728870764
113936149_2637609159848617_6341997074632
105606044_2616548101954723_2666095971795

A PANKA pálinka története

Hogyan is kezdődött? Valószínűleg a sok gyümölccsel. És a szaporodó és soha el nem fogyó lekvárokkal, amik katonás rendben sorakoztak a kamra polcán. És azzal, hogy nem volt szívünk a fán hagyni a kertben lévő almát, cseresznyét, körtét, szőlőt. És mint tudjuk a lekvártól csak egy nagyon kicsi lépés a pálinka :)

 

Néhány évig csak magunknak főztünk pálinkát. Közben ismerősök, barátok bíztattak, nagyon jó, amit csinálunk. Az évek során elméleti és gyakorlati tapasztalatokat szereztünk és mára eljutottunk oda, hogy egyetemen végzett pálinkamesterként készítjük a magunk által megtermelt gyümölcsből a pálinkákat. Több neves versenyen díjazott arany, ezüst, bronz érmes pálinkánk mutatta, hogy jó az út, amin járunk és hogy bátran kínálhatjuk már szűkebb környezetünkön kívül is termékeinket. 

Hisszük, hogy jó pálinkát, csak kiváló minőségű gyümölcsből lehet készíteni, olyanból, amelyet bármikor kitennénk a családi asztalra egy vasárnapi ebéd után.

Bízunk benne, hogy a családi hagyományok, valamint a legkorszerűbb technológia segítségével előállított termékeink elnyerik fogyasztóink tetszését, és hozzájárulnak a kulturált pálinkafogyasztás népszerűsítéséhez.

Gálos Viktória és Fogarasi Antal

Rólunk mondták

bottom of page